Taller d’hort, segon cicle

Publicat el 31/12/2016 per

     
 

L’hort, la nostra classe oberta a la natura.

 

El nostre hort ens incentiva al coneixement d’hortalisses, plantes aromàtiques i treball de camp. L’hort ens dóna la oportunitat d’experimentar amb matèria viva que evoluciona, creix i ens dóna fruit.

Aquest trimestre vam començar arrancant les plantes d’estiu, abonant, llaurant i fent les feixes de terra per plantar els productes de la tardor; bròquil, col arrissada, xicoina,  pèsols, faves, espinacs, alls, bledes, enciam i borraines. Vam aprendre a treballar amb eines noves, a regar adequadament…

També vam construir una piràmide d’aromàtiques amb els seus cartells informatius de cadascuna, així com de totes les altres plantes que vam plantar a l’hort.  .

A més a més, hem traslladat el compostador de lloc per posar al camp el compost que quedava de l’any passat, hem arreglat el jardinet de l’entrada de l’escola i hi hem plantat espígol perquè fes més goig l’entrada de l’escola, hem arreglat les vores dels arbres, hem construït dos pluviòmetres, hem fet un cartell molt bonic per informar a tothom de les tasques que realitzem a l’hort, hem observat tots els animals i plantes que viuen al nostre hort per aprendre més coses sobre ells i hem fet un reportatge fotogràfic de tot això.

Per últim, hem fet una paradeta on hem venut rams d ‘aromàtiques per cuinar i enciams de collita pròpia per recaptar fons per seguir fent el nostre hort durant tot el curs.

Ens ho hem passat molt bĂŠ treballant i ens ha agradat molt observar els resultats de la nostra feina.

dscn2109

 

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.