ACTIVITATS NEREA

Publicat el 22/01/2018 per

     
 

Durant uns dies, els nens i nenes de P4 hem fet un conjunt d’activitats per aprendre a respectar-nos, a conviure i a valorar els nostres companys i companyes.

ACTIVITAT 1

Ens han vingut a veure en “Mickey” i l’”Shreck. Hem parlat amb ells i hem pensat com ens sentim quan els altres ens diuen coses boniques i quan ens diuen coses no tan boniques.

ACTIVITAT 2

Hem construït un mural de l’amistat entre tots. Hem après que els amics es fan petons, abraçades, carícies, pessigolles, bromes, es respecten i es fan riure. També hem après que els amics no es piquen, ni es trepitgen, ni s’esgarrapen ni s’estiren dels cabells

ACTIVITAT 3

TambÊ hem fet jocs cooperatius. Ens hem divertit molt, ens hem relaxat tots plegats i hem après a col¡laborar per aconseguir alguna

ACTIVITAT 4

A més a més, hem explicat el conte “Per 4 petites cantonades de no res”. Ens hem adonat que tots som diferents i que és bo ser-ho.

ACTIVITAT 5

Finalment, hem celebrat un “amic invisible”. Cadascú ha creat un regal amb material reciclat per a un company o companya. Ens ha fet molta il·lusió i ens ho hem agraït.

dav

dav

dav

sdr

sdr

dav

dav

sdr

sdr

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.