ACTIVITATS NEREA

Publicat el 22/01/2018 per

     
 

Durant uns dies, els nens i nenes de P4 hem fet un conjunt d’activitats per aprendre a respectar-nos, a conviure i a valorar els nostres companys i companyes.

ACTIVITAT 1

Ens han vingut a veure en ‚ÄúMickey‚ÄĚ i l‚Äô‚ÄĚShreck. Hem parlat amb ells i hem pensat com ens sentim quan els altres ens diuen coses boniques i quan ens diuen coses no tan boniques.

ACTIVITAT 2

Hem constru√Įt un mural de l‚Äôamistat entre tots. Hem apr√®s que els amics es fan petons, abra√ßades, car√≠cies, pessigolles, bromes, es respecten i es fan riure. Tamb√© hem apr√®s que els amics no es piquen, ni es trepitgen, ni s‚Äôesgarrapen ni s‚Äôestiren dels cabells

ACTIVITAT 3

També hem fet jocs cooperatius. Ens hem divertit molt, ens hem relaxat tots plegats i hem après a col·laborar per aconseguir alguna

ACTIVITAT 4

A m√©s a m√©s, hem explicat el conte ‚ÄúPer 4 petites cantonades de no res‚ÄĚ. Ens hem adonat que tots som diferents i que √©s bo ser-ho.

ACTIVITAT 5

Finalment, hem celebrat un ‚Äúamic invisible‚ÄĚ. Cadasc√ļ ha creat un regal amb material reciclat per a un company o companya. Ens ha fet molta il¬∑lusi√≥ i ens ho hem agra√Įt.

dav

dav

dav

sdr

sdr

dav

dav

sdr

sdr

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.