AFA Assemblea General 2016

Publicat el 2/11/2016 per

     
 

Aquesta tarda reunió de famílies d’AFA de l’escola Nova de Maçanet de la Selva.

Assemblea General d’AFA. 

16h, biblioteca de l’escola.

Servei d’acollida gratuït, a càrrec de l’AFA. 

 

Vine, entre tots serà millor! 

 

img-20161120-wa0008 img-20161120-wa0009

Comentaris (1)

 

 1. Cris Sibina Nogué ha dit:

  Benvolguts, benvolgudes,

  Em dic Cris Sibina i sóc tècnica de la unitat d’educació del Consell Comarcal de la Selva. Les meves tasques dins la unitat d’educació, entre d’altres, és la de desenvolupar un procés participatiu per deliberar amb els diferents agents educatius, com ens agradaria que fos l’espai del migdia dels nostres infants.

  Tal com us avançàvem en la carta tramesa pel gerent d’aquest Consell Comarcal, aquest passat mes d’octubre hem iniciat un seguit de trobades amb els diferents centres educatius de la comarca.

  El curs 2020-2021 és el darrer any de la concessió del contracte administratiu amb l’empresa Eurest Catalunya SL, per aquest motiu volem començar a treballar amb el nou plec de clàusules per una nova licitació.

  Encara falten dos cursos escolars, però coneixedors de les grans sensibilitats que es viuen en un tema tan rellevant com és el de l’alimentació i el de l’educació, volem poder interactuar amb els diferents agents educatius que hi intervenen.

  Aquest procés es dividirà en diferents fases: Una primera de deliberació del funcionament del servei per part de totes les parts. Una segona fase, on es farà el retorn i validació de les diferents propostes generades. I una tercera i final, on es farà el tancament i aprovació de les propostes acordades.
  Per començar a posar fil a l’agulla us fem la proposta per la primera trobada:

  Dilluns 2 de desembre de 2019 de 15.00 h a 16.30 h.

  Aquest mateix dia aprofitaríem per trobar-nos també amb l’equip de monitors/res abans o després de la seva jornada laboral.

  És important que en aquesta sessió hi hagi el màxim de famílies representatives de l’escola, ja que serà en aquesta sessió on podrem deliberar sobre aquells aspectes que més ens preocupen de l’espai del migdia. Us agrairem que feu extensiva aquesta convocatòria a tots els pares i mares de l’escola que hi puguin estar interessats.

  Us donem les gràcies per avançat i per l’atenció rebuda. Us preguem que ens confirmeu si us va bé la data de la convocatòria.

  Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte en mi en aquest mateix correu electrònic o trucar al telèfon 972842161.

  Atentament

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.