aula P3

Publicat el 14/02/2017 per

     
 
 1. LA TAULA DE LES ESTACIONS. A la classe dels Gegants i les Gegantes (P3) hem inaugurat la “taula de les estacions”, un racó a través del qual anirem observant, descobrint i documentant el que passa a cada estació. Ara és l’estació de la TARDOR. 
 2. VISITA A LA BIBLIOTECA. Hem anat a visitar la Biblioteca de Maçanet per buscar llibres i deixar-los en el nostre racó de lectura. A més a més hem tingut la sort de que la Montse ens ha explicat no un… sinó DOS contes! Com ens encisen les històries… 
 3. RACÓ DE LECTURA. Estrenem decoració per al racó de lectura, o de vegades també li diem el racó de relaxació… en qualsevol cas és un lloc ons ens hi agrada anar quan volem estar tranquils, mirar un conte, dormir, relaxar-nos, explicar-nos confidències amb intimitat. 
 4. ARRIBEN NOUS GERMANS I GERMANES. En Nico ens presenta a la seva germana que ha nascut fa pocs dies i ens explica que es diu “Viki de Victória”. Benvinguda!! 
 5. ANIVERSARIS. Anem una mica endarrerits en penjar les fotos però és que arrencar un curs és molta feina!! I encara més quan hem començat P3. Els aniversaris però, són uns dels signes més evidents que el temps passa i que ens anem fent GRANS. Des de que hem començat el curs hem pogut celebrar els aniversaris de la Zhoe, l’Ariadna, l’Aleix i l’Aran. PER MOLTS ANYS!! JA TENIU 3 ANYS!!  I amb el mes de Gener de 2017 hem estrenat el primer aniversari de l’any, el del Nicolás A. PER MOLTS ANYS!! JA TENS 4 ANYS!
 6. RACÓ DE L’EXPERIMENTACIÓ- LA LLUM. La Laura, la mestra en pràctiques que ens ha acompanyat bona part del primer segon trimestre i en els inicis del segon, ens ha preparat propostes per experimentar amb la LLUM. Com en gaudim!! I a més a més descobrim coses que ens sorprenen i ens agraden. 
 7. GRUPS INTERACTIUS. Tot i que al primer trimestre ja vam fer un primer tastet de Grups Interactius, és a partir del segon trimestre que aprofitarem bé l’oportunitat de gaudir de la col·laboració persones voluntàries per reforçar i aprofundir en aprenentatges. Així ens hem estrenat.  
 8. TREBALLEM EL GRAFISME. Mitjançant la manipulació de materials diversos anem agafant habilitats amb les nostres mans i treballem els diferents traços. Aquests són els que mica en mica ens ajuden a adquirir habilitat per a dibuixar i escriure. 
 9. RACONS DE L’AULA. Un dels moments que gaudim més i on posem en pràctica totes les nostres competències és jugant en els diferents racons. Hi ha propostes diverses que procuren incloure cada una de les intel·ligències múltiples i els diferents àmbits de l’aprenentatge (experimentació, llenguatge matemàtic, llenguatge escrit, llenguatge artístic, joc simbòlic, treball de psicomotricitat fina, etc.) 
 10. PSICOMOTRICITAT. Al llarg d’aquest primer trimestre ens hem divertit fent Psicomotricitat!

Totes les sessions les comencem amb la roda inicial, presentant i recordant les tres pautes que hem d’aconseguir per gaudir de la psicomotricitat: Em cuido i em respecto, Respecto els altres i, Tinc cura del material.

Comença l’acció! Primer destrossem el castell de peces que la Laura ens ha construït per nosaltres. Quina descàrrega!! I sense adonar-nos comencem a organitzar-nos: equilibris, salts,… i de cop, apareix el joc simbòlic, que divertit!!

 • Per acabar, fem la roda final per compartir com ens hem sentit, què ens ha agradat i què no,… i si hem aconseguit les tres pautes inicials!

 

 

 

 

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.