Casalet de Setmana Santa 2018

Publicat el 4/04/2018 per

     
 

CASALET DE SETMANA SANTA 2018

L’OT I LA LUA, APRENENTS D’ASTRONAUTA

Aquest any, des de l’Afa s’ha organitzat un Casalet de Setmana Santa sobre l’univers i els planetes. La divertida temàtica i el plantejament ho han dut a terme la nostra súper coordinadora Sole i la Cèlia, del grup de monitors d’Extraescolars i Acollida de l’escola.

“L’Ot i la Lua sĂłn uns petits astronautes amb moltes ganes de descobrir l’espai i fer una visita a la lluna. Sobtadament han aterrat a l’hort de la nostra escola, ja què el seu coet s’ha fet malbĂŠ. Seran capaços els nostres nens d’ajudar – los a construir un nou coet i aixĂ­ reprendre aquest viatge tan mĂ gic que volen fer els nostres amics?”

GrĂ cies al fil conductor d’aquests dos personatges, l’Ot i la Lua, hem pogut realitzar activitats molt diverses tals com: manualitats, experimentaciĂł, esport, jocs, cuina… Els nens i nenes rebien, cada matĂ­, una carta dels dos astronautes i grĂ cies a això han pogut descobrir com es feia la sorra de lluna, han fet una mona galĂ ctica, han fet ovnis i, fins i tot, han construĂŻt un coet gegant pels seus amics.

Els nens i nenes s’ho han passat molt bé i, finalment, han aconseguit el gran repte que tenien: construir el coet a temps per ajudar a l’Ot i a la Lua a fer el seu magnífic viatge a la lluna.

Des d’Afa donem les gràcies als nens i nenes que han participat i sobretot a les monitores que ho han fet possible, Cèlia i Sole.

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.