CONCURS FOTOGRÀFIC

Publicat el 27/11/2015 per

     
 

HOLA FAMÍLIES!

Des de la comissiĂł de menjador volem que ens ajudeu a fer una activitat que segur serĂ  molt divertida per als nens i nenes de l’escola, i ĂŠs per això que us proposem un joc.
Com ja sabeu, des de l’AFA i conjuntament amb Sils, Vidreres i Riudarenes, portem a terme el projecte CARRIL BICI entre poblacions, i des de la nostra comissió hem pensat fer un CONCURS FOTOGRÀFIC amb aquesta temàtica.

AixĂ­ doncs, nomĂŠs necessitem una fotografia que compleixi aquests requisits:

  • Ha d’estar feta per vosaltres, amb els vostres fills i filles, i no copiada d’Internet.
  • La temĂ tica ha de ser EL CARRIL BICI, utilitzant ALIMENTS i la imaginaciĂł per crear-la (us donem alguna idea: les rodes podrien ser dos ous ferrats i el manillar 2 anxoves).
  • I ha de ser molttttttt divertida!

 

Podeu deixar la fotografia a la bústia de l’AFA (al taulell d’en Pep, el nostre conserge), o bé enviar-la via mail a la següent adreça de correu electrònic: maricarmen.parente@yahoo.es

Hi ha un termini de lliurament, fins el 14 /12/2015, i heu d’indicar el nom del nen o nena i el curs per darrere de la fotografia.

El jurat estarà format per l’equip de monitores i monitor del menjador i el premi serà un kit amb una pilota, un paquet de galetes i una capsa de colors.

Què us sembla??? Engrescador, oi ? Doncs animeu-vos i participeu!!!

COMISSIÓ DE MENJADOR

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.