Eleccions per renovar els membres del Consell Escolar 2014-15

Publicat el 4/11/2014 per

     
 

Èxit educatiu, un objectiu i una responsabilitat de tots!

D’acord amb la Resolució ENS/2160/2014, de 16 de setembre, es convoquen eleccions per renovar els membres del consell escolar del centre, concretament del professorat i dels pares i mares o tutors i tutores de l’alumnat.

Els Consells es renoven per meitats cada dos anys i hi estan representats tots els sectors que conformen la comunitat educativa:

Aquest any cal renovar la meitat del sectors que en el nostre cas és 1 de cada. Aquesta vegada tenim una novetat que com hem augmentat el nombre de famílies i professorat també augmenta el nombre de representants com es veu en les imatges inferiors. Així escollirem 2 representants de famílies i de professorat

El Consell Escolar és l’òrgan de participació de la comunitat educativa en el govern dels centres escolars. És per això que us volem encoratjar per a que hi participeu presentant-vos. Aquelles persones que estiguin interessades a formar part del Consell Escolar cal que contacteu amb direcció.

L’escola no funciona sola i cal l’aportació de tothom per tal de tirar-la endavant. En més d’una ocasió ens heu sentit dir que si podem oferir serveis d’acollida, de menjador, d’activitats extraescolars; si podem renovar i comprar material didàctic que l’administració no ens proporciona, és gràcies a què, voluntàriament, un seguit de famílies i professorat que dediquen part del seu temps a administrar les quotes de material que ens ajuden a garantir la qualitat d’ensenyament de la nostra mainada.

Si podem desenvolupar totes aquestes activitats, més la de voluntariat en festes, biblioteca, laboratori, menjador, fons solidari, hort, voluntariat, web, elaboració de material didàctic, ambientació de l’escola, formació de famílies, grups interactius, tertúlies, etc són possibles gràcies a la bona entesa entre les famílies i l’equip de mestres.

Tot això està donant fruits que són les millores dels resultats competencials i de la convivència en el nostre centre, per tal que ens porti a l’èxit educatiu de tota la mainada que és l’objectiu últim per qual treballem conjuntament i invertim tots els nostres esforços i energies.

Això es veu reflectit en el Consell escolar on es conversa, s’enraona, s’impulsa i s’ aprova tot el nostre funcionament com a comunitat d’aprenentatge.

És, per tant, molt important, que us plantegeu participar amb aquest òrgan de govern i garantir així la continuïtat del funcionament de l’escola.

Canvi de representació del 2012 al 2014

imatge Consell Escolar 2014 imatge Consell Escolar 2012

Calendari electoral

calendari

 

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.