EXCURSI√ď A PUIG MAR√ć -4t i 5√®

Publicat el 1/06/2016 per

     
 

El passat 20 d‚Äôabril, els alumnes de 4t i 5√® de la nostra escola van anar d‚Äôexcursi√≥ al tur√≥ de Puig Mar√≠, amb motiu de la Setmana Cultural ‚ÄúArrelant-nos al territori‚ÄĚ.

Durant l‚Äôanada, van anar observant i descobrint algunes de les plantes que els havia ensenyat i explicat en Narc√≠s Muns√≥ el dia abans. Se‚Äôn recordaven molt b√© de com diferenciar l‚Äôestepa blanca, de la negra i la borrera; de com era la lavanda, la farigola, el bruc…Van aprofitar per recol¬∑lectar-ne algunes, sense fer malb√© la planta, per a l‚Äôexposici√≥ de la setmana cultural al hall de l‚Äôescola.

Un cop al cim i després d’una estona d’esbarjo i esmorzar, vam visitar, per torns, la torre de telegrafia òptica de Puig Marí. Vam tenir el privilegi de què ens fes la visita guiada en Juli Campeny.

Primer de tot vam veure l‚Äôexposici√≥ de plantes, fotografies i punts de llibres amb poemes que hi ha a la primera sala, recull preci√≥s d‚Äôen Narc√≠s Muns√≥. Despr√©s vam pujar per veure la resta de sales i ens va explicar com hi vivien i com enviaven i rebien missatges d‚Äôuna torre a una altra, per√≤ aquest sistema de comunicaci√≥ creat al 1844 va tenir una vida curta ja que aviat va ser substitu√Įt per la telegrafia el√®ctrica.

Per √ļltim, vam pujar a la terrassa per observar les impressionants vistes i situar-nos geogr√†ficament.

Va ser un matí molt intens, divertit i profitós. Us recomanem l’excursió al turó de Puig Marí i la visita a la torre.

Moltes gràcies, Juli!

 

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.