Ja tenim la primera revista de l’escola!

Publicat el 7/06/2016 per

     
 

Durant el plenari de l’any¬†passat i dintre de la comissi√≥ de biblioteca (aquest curs fusionada amb la de formaci√≥ de fam√≠lies) va sortir com¬†a¬†objectiu ¬†la creaci√≥ d’una revista, la nostra revista d’escola. √Čs des de llavors que la comissi√≥ ha treballat i coordinat per fer possible aquest projecte.

Vam escollir continguts¬†ben variats relacionats amb tot all√≤ que es fa a l’escola (ambients, grups interactius, laboratori, tallers expressius, tert√ļlies liter√†ries, l’hort, angl√®s…) i cada curs ha dedicat una p√†gina a un d’aquests temes. El resultat final, que vam presentar al plenari el passat dissabte 4 de juny, ha estat una revista feta amb molta il¬∑lusi√≥ en la que han participat alumnes, professors i voluntaris, amb totes les fotos dels grups de classe a l’interior, amb un joc molt divertit tamb√© entre les p√†gines centrals i amb un disseny ¬†molt atractiu gr√†cies a en Carles Carreras.

Aquesta revista √©s la n√ļmero 1, a partir d’aqu√≠ vindran les altres!!! Ja sabeu que la podeu adquirir a secretaria durant aquests dies fins a final de curs.

Comissió de Formació de famílies i Biblioteca

 

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.