LES CAIXES NIU DE CINQUÈ

Publicat el 18/01/2014 per a l'apartat 5è A, + Pissarra, Projectes

     
 

Els nens i nenes de cinquè us volem presentar les caixes niu que hem fet durant les vacances de Nadal amb les nostres famílies. 

Ens agradaria explicar-vos una mica d’on va sorgir la idea d’elaborar aquestes casetes per a ocells. Com tots sabeu, a la nostra escola hi tenim un hort ecològic molt “xulo” en el qual hi realitzem diferents activitats: estudiem els animalons que l’habiten, plantem diferents vegetals, observem el seu procés de creixement,  portem restes d’aliments a la compostadora i moltes coses més que enriqueixen els nostres aprenentatges alhora que ens divertim. 

Nosaltres, durant el primer trimestre, vam treballar un projecte anomenat “L’hort escolar”. Setmana a setmana, realitzant diferents activitats in situ, vam poder observar la fauna tan rica que habitava el nostre hort, tant a les nostres feixes com a l’hotel dels insectes, però vam observar que hi mancaven casetes per als ocells. Així va ser com l’Aurora i la Conxi, dues mares voluntàries de l’escola, es van oferir per fer-nos una xerrada sobre la utilitat de les caixes niu. Com que ens va agradar tant la xerrada i la idea de poder construir casetes per a ocells, la nostra mestra ens va donar les instruccions necessàries per poder elaborar la nostra caixa niu. A més vam complementar aquesta manualitat amb un treball escrit i una presentació oral per als nostres companys i companyes, una activitat que va resultar molt didàctica i divertida.

Aquí teniu el resultat. Esperem que us agradi!!!

Ah!! I si les voleu veure i comprovar que hi hem posat moltes ganes, il•lusió i esforç no deixem de visitar la nostra exposició al hall de l’escola.

 


Comentaris (2)

 

  1. andrea calahorro ha dit:

    m’ha agradat moltissim i a mĂŠs a mĂŠs surten totes i cadascuna de les caixes niu! 🙂

  2. Alba ha dit:

    Totes les caixes niu sĂłn molt “xules”.

Deixa un comentari