MASCOTES DEL LABORATORI A LES ASSEMBLEES DELS ALUMNES I MESTRES

Publicat el 16/01/2015 per

     
 

Algunes classes de l’escola ja han comen√ßat a pensar en un nom per la seva mascota del laboratori, l'”Esquelet” pels de Cicle Infantil, i el “Tors Anat√≤mic” per Prim√†ria. Durant el primer trimestre vam fer la presentaci√≥ del projecte Laboratori a tota l’escola: primer al Claustre de professors (12-novembre-2014), i despr√©s a les Assemblees dels Alumnes de prim√†ria (14-novembre-2014) i d’infantil (21-novembre-2014).

A l’assemblea vam tancar els ulls per poder somniar, i la m√ļsica ens va ajudar a fer-ho. El Somni del Laboratori s’ha fet realitat!

A l’assemblea de prim√†ria vam con√®ixer el Tors Anat√≤mic, i els alumnes vam llegir una carta on se’ns demanava que introdu√≠ssim, com a acte simb√≤lic, el cor dins seu. La directora de l’escola ens va ajudar a fer-ho. Moltes gr√†cies!

A l’assemblea d’infantil, vam introduir un cor simb√≤lic dins l’Esquelet, vam sortir a llegir la carta de presentaci√≥ i entre tots, el vam vestir amb un tut√ļ i vam ballar la can√ß√≥ “Els esquelets”, fent una gran rotllana.

Vam disfrutar, i ja tenim ganes de tenir un nom definitiu per aquests personatges del laboratori. Algunes classes ja han visitat o estan visitant el laboratori, i d’altres ja l’han estrenat!

 

CARTA PELS ALUMNES DE 1ARIA CARTA PELS ALUMNES D’INFANTIL

 

Mireia Bragulat (Comissió de Laboratori)

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.