MINDFULNESS I INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES

Publicat el 13/11/2013 per a l'apartat Intel·ligĂšncies mĂșltiples

     
 

La Teoria de les Intel•ligències Múltiples fou desenvolupada al 1983 pel Dr. Howard Gardner, professor d’educació de l’ Universitat de Harvard.

Segons aquesta teoria, tots els éssers humans, posseeixen les intel•ligències però hi ha unes més desenvolupades que d’altres. Totes són igualment importants i necessàries, es tracta de conèixer més les capacitats que té la mainada per poder-la acompanyar i orientar al llarg de tot el procés educatiu.

Howard Gardner afegeix que, així com hi ha molts tipus de problemes que resoldre a la vida , també hi ha molts tipus d’intel · ligència per gestionar-los. Fins a la data Howard Gardner i el seu equip de la Universitat Harvard han identificat vuit tipus diferents.

Els tipus d’intel·ligencies identificat, fins ara, són: la lingüística, la lògico-matemàtica, l’existencial, la naturalista, la musical, la visual-espacial la cinesi-corporal, l’interpersonal, l ’intrapersonal i l’existencial.

Aquesta nova mirada de les intel•ligències i de l’aprenentatge ho estem introduint a través de tallers extraescolars dilluns i dimecres, en forma de petit laboratori i una formació al professorat al llarg del curs.

Adjuntem fulletons explicatius d’ambdues activitats!


Deixa un comentari