PLENARI I FESTA DE L’ESCOLA-14 DE JUNY

Publicat el 9/06/2014 per a l'apartat + Pissarra, Comunitat d'Aprenentatge, General

     
 

Sabem que l’èxit de la nostra escola és fruit del professorat, de les famílies que la formen i de tot el poble.

Tots els projectes que s’han dut a terme durant aquest curs han estat gràcies a la col·laboració entre mestres, familiars, veïns, amics… Tots tenim una cosa en comú: la il·lusió.

La il·lusió de saber que estem ajudant a que els nostres infants tinguin una educació basada en la solidaritat, la companyonia, la igualtat, el respecte, la tolerància, l’amistat… Valors que desitgem que els acompanyin sempre.

Tots i cadascun de nosaltres podem aportar els nostres coneixements o experiències i fer que aquesta comunitat no pari de créixer.

Volem ser una comunitat d’aprenentatge que, dia rere dia, sumi nous membres. Necessitem créixer molt més i volem fer-ho amb vosaltres.

És per això que us volem convidar a la nostra festa del plenari, la qual tindrà lloc dissabte 14 de juny. Al matí, les diferents comissions ens mostraran la feina feta durant el curs i decidirem les propostes de treball dels diferents projectes que es duran a  terme el curs vinent. Cap al migdia farem una botifarrada seguida d’una gran festa, en què l’alumnat, professorat i famílies cantaran, ballaran i diran adéu a un curs ple de satisfaccions.

Veniu i participeu!!!

Núria de Gil Capella

 

 “Les persones canvien quan s’adonen del potencial que tenen per canviar les coses”

 

 


Deixa un comentari