PRIMER CROS DE MAÇANET DE LA SELVA

Publicat el 19/01/2014 per a l'apartat + Pissarra, AFA, Comunitat d'Aprenentatge, Voluntariat

     
 

El diumenge 12 de gener es llevava amb tons grisos. Una fina pluja sorprenia a la gent de l’AFA i als organitzadors del primer cros de Maçanet de la Selva. Es respirava entusiasme barrejat amb una sensació de desencís quan es mirava cap al cel. Però aquesta sensació de por va marxar en veure com arribaven els atletes i amb ells es van trencar els núvols i van deixar que el sol il•luminés aquesta gran jornada esportiva. Perquè d’això es tractava. L’esforç dels dies previs de reunions, neteja i marcatge del recorregut (enhorabona Xavi i Álvaro), preparació i muntatge del bar per part de l’AFA, i de la mateixa jornada en referent a la coordinació i direcció de la cursa quedava més que compensat. 

El recorregut ha estat exigent, dur com es podia veure en la cara dels atletes a l’arribada, però també, i segons ens han dit els propis participants, molt entretingut i amb uns voltants magnífics. Ha estat una activitat a la natura, participativa, emotiva, solidària i on el voluntariat ha estat una peça fonamental.

Volem agrair al Consell Esportiu de la Selva, l’AFA Bellavista, Els Amics de l’Esport, el Club Ciclista de Maçanet, l’Ajuntament i un munt de particulars el seu compromís amb l’esdeveniment d’aquest diumenge. La comunitat està més viva que mai i amb aquesta gent podrem tirar molts projectes endavant.

Que la il•lusió no decaigui!

 

Podeu mirar més fotos del cros al facebook del Consell Esportiu de la Selva.


Comentaris (2)

 

  1. Alba ha dit:

    Gràcies a tots i totes!!!!
    Vam passar un dia genial!!!!

  2. andrea calahorro ha dit:

    si alba

Deixa un comentari