PROJECTE CARRIL BICI-SENDERISME

Publicat el 15/11/2015 per

     
 

Els passats 7 de maig, 8 de setembre i 11 d’octubre es van tornar a reunir a l’escola Jacint Verdaguer de Sils els Equips Directius i les AMPA’s dels Centres Educatius de Riudarenes, Sils, Vidreres i Maçanet de la Selva així com els alcaldes dels respectius municipis i el Consell Comarcal de la Selva per seguir avançant en el projecte de construcció d’un carril bici/senderisme que serveixi per unir els quatre pobles així com la connexió interurbana dins dels mateixos municipis. En l’última reunió també hi va assistir el President del Consorci de Vies Verdes de la Diputació de Girona, Sr. Albert Gómez.

Les reunions van servir per:
– Exposar la tasca realitzada entre Ajuntaments i Comunitats Educatives.
– Acordar un traçat interurbà per presentar-lo a la Diputació de Girona.
– Presentar el projecte al President de Vies Verdes de la Diputació i sol•licitar el seu suport tècnic i econòmic.
– Sol•licitar una propera reunió, durant el mes de novembre, al President de la Diputació de Girona, Sr. Pere Vila, per presentar-li el projecte.

En l’última reunió, el President del Consorci de Vies Verdes de la Diputació va considerar que és un projecte molt interessant, comparteix totes les argumentacions que han fet néixer aquest projecte i el va qualificar com un “tema d’interès indiscutible”.

El projecte Rimavisi (l’acrònim de Riudarenes, Maçanet, Vidreres i Sils) té web propi (https://rimavisi.wordpress.com) i també es pot consultar a Facebook.
Ens alegrem, doncs, que el projecte continuï endavant !!

Aquí teniu uns articles de les anteriors reunions, així com un vídeo del passat 11 de novembre de la TV GIRONA on s’ha fet ressò de l’última reunió: http://tvgirona.xiptv.cat/noticies/capitol/noticies-migdia-del-11-11-2015?s=583&e=686#.VkO7p2XhkIw.gmail

Comentaris (1)

 

  1. M.Carmen ha dit:

    Gracias Conchi por hacer esta Web tan interesante para todos las familias.
    Muchisimas gracias a las escuelas:Sils,Vidreras,Riudarenas,que nos invitaron a participar en este gran proyecto y sobre todo a Josep por todas las horas que le está dedicando .
    Familias este proyecto ya está empezando a dar sus frutos y os animo a visitar el enlace en el que la escuela Sant Jordi participa.

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.