Projecte dels indis americans

Publicat el 28/01/2016 per

     
 

Benvolgudes famílies!

 

Aquest primer trimestre, a 4rt¬†“la classe dels picapedres”¬†hem treballat el projecte de la PREHIST√íRIA. Tot va comen√ßar amb una pedra que vaig trobar a la cala de Sant Francesc…

Vam treballar tot el que estava relacionat amb la prehistòria: els homes i dones, les eines, la seva alimentació, el vestit, la seva vida, com se sentien, etc. Vam acabar fent una exposició a les famílies.

A partir d’aquí i recuperant l’interès i la inquietud despertada durant les colònies de 3er a Brunyola, vam decidir endinsar-nos en el món dels indis i relacionar-ho també amb la prehistòria.

Els indis americans els vam treballar a través d’un treball en grup i amb llibres i documentació que vam trobar fent recerca a la Biblioteca del poble, en una de les sortides al nostre entorn.

Per acabar el projecte vam convidar a un ve√≠ del poble de Ma√ßanet de la Selva, el qual est√† molt implicat amb el tema dels indis. Aquest ve√≠, Carlos Navarro, va assistir a l‚Äôescola el dia 25 de Gener acompanyat per un amic seu, Jos√© Maria. Els alumnes de la classe vam fer-li una entrevista sobre aquelles q√ľestions que tenien inter√®s per con√®ixer.

Aprofitem l’ocasió per agrair als assistents la seva col·laboració i la participació de la Lídia Campeny, qui es va encarregar de contactar amb ells.

Aquí us deixem algunes de les fotografies del dia d’aquesta trobada.

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.