Projecte “EL QUIJOTE”

Publicat el 14/02/2013 per a l'apartat 6è, + Pissarra, General, Projectes

     
 
Els alumnes de 6è hem fet  treballs sobre el projecte d’aquest curs titulat “El Quijote”. Podíem fer qualsevol cosa com per exemple: maquetes de molins, murals amb imatges, contes inventats a partir del llibre, dibuixos,… Les maquetes són de materials diversos: feltre, cartró, paper, sorra, terra,… Les nostres famílies ens han ajudat i hem passat una estona plegats molt divertida.
Pares, mares,… gràcies per ajudar-nos. Han quedat uns treballs fantàstics!
Amb les maquetes de molins i la resta de treballs hem fet una exposició que la podeu veure en les fotografies i també en el segon pis de la nostra escola. En aquesta exposició també hi tenim alguns dels personatges del llibre: el Quixot, en Sancho Panza i en Rocinante. La família de l’Ainoa ens ha ajudat a dibuixar-los i a preparar l’exposició. Moltes gràcies Olga i Josep.
Tenim també una exposició de llibres sobre Don Quijote de la Mancha. Hem aconseguit adaptacions molt antigues, d’altres que fa poc que s’han editat. Algunes estan pensades per a adults i d’altres per a nens més petits que nosaltres. Hem descobert que n’hi ha una gran quantitat i totes ben diverses. A aquesta exposició també hi hem posat pel·lícules i revistes que parlen sobre aquest llibre.
Volem compartir amb tots vosaltres les nostres exposicions. Esperem que us agradi !

Deixa un comentari