PROJECTE MÉS MÚSICA

Publicat el 31/01/2019 per

     
 

Per fi comença el projecte de “MÉS MÚSICA” que desenvoluparem conjuntament amb l’Escola de Música Municipal!

Fem memòria?

El curs passat i a principis d’aquest us vam comunicar, a través del Plenari, reunions de famílies, etc. que iniciàvem un projecte musical conjuntament amb l’escola de música municipal. Aquest s’hagés hagut de començar a principi de curs, però per dificultats organitzatives de l’Ajuntament no ha estat possible fins ara.

Aquest programa està dins del Pla Educatiu d’Entorn que van signar conjuntament Ajuntament i Departament d’Educació, en el 2016, per tal de desenvolupar un treball coordinat dels diferents centres i entorn. Enfortint, així, la nostra xarxa educativa.

Quins són els objectius?

  • Aprendre d’una manera integral
  • Desenvolupar les intel·ligències interpersonals i intrapersonals
  • Potenciar la interrelació entre escola, família i entorn
  • Promoure la innovació educativa

 

Quines activitats començarem a fer?

  1. Aprendre un instrument, en concret el violí.

Aquesta activitat es comença ara a primer de Primària. S’anirà ampliant cada curs durant 6 anys. D’aquesta manera, el curs vinent ho faran primer i segon, l’altre primer, segon i tercer,.. i així successivament fins aconseguir que tota la primària el toquin.

 

  1. Audicions al centre a partir de peces que toquen el professorat de l’escola de música i l’alumnat, de la nostra escola, que estudia a l’escola de música municipal. 
  •             Audicions a P-3, P-4 i P-5

  1. Coneixement de diferents instruments que no tenim al nostre abast. Tallers a primària de presentació instruments. Hem començat per segon cicle (4t, 5è i 6è).

 

 

Quan comença?

El dimecres 30 de gener, dia de la Pau, es va iniciar amb presentacions de tallers d’instrument a segon cicle i una audició, a partir d’un concert realitzat pel professorat de l’escola de música, per tot el centre.

 

Els 5 de febrer comença la introducció del violí a primer. A partir d’aquest moment tots els dimarts de 9h a 13h la mainada, en grups de 5, realitzaran una sessió de 20 o 25 minuts.

El dijous 7 de febrer audició per P-3, P-4 i P-5

 

L’experiència estar resultant magnifica i estem molt contentes i contents de poder iniciar aquesta empresa!.

 

 

 

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.