SANT JORDI 2015

Publicat el 1/05/2015 per

     
 

La jornada de Sant Jordi d’aquest any ha transcorregut entre la visita al teatre La Societat per veure l’obra “La Llegenda” durant el mat√≠, i la presentaci√≥ de la nova mascota de la biblioterca i fira d’intercanvi del llibre durant la tarda.

Des de la comissi√≥ de biblioteca es va dinamitzar un concurs on hi participaven tots els i les alumnes de la nostra escola per triar una mascota per a la biblioteca, i la guanyadora va ser en M√†gic, creada per l’Ol√≠via Horst de P4 B.

A la diada de Sant Jordi, en M√†gic va cobrar vida i ens va venir a visitar. Tamb√© hem aprofitat per llan√ßar els nous punts de llibre amb la mascota i el lema d’enguany :“Pren aquest llibre com un bitllet sense retorn al pa√≠s de la lectura”,¬†i que es podran fer servir per al pr√©stec de llibres de la biblioteca.

Seguidament, tots els nens i nenes van participar en la 3a fira d’intercanvi del llibre al pati de l’escola, i els va restar una bona estona per gaudir de la lectura de les seves noves adquisicions.

 

 

“Ser√≠em pitjors del que som sense els bons llibres que vam llegir, m√©s conformistes, menys insubmisos i l’esperit cr√≠tic, motor del progr√©s, ni tan sols existiria”

Mario Vargas Llosa,

Premi Nobel de Literatura.

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.