SESSIÓ D’APADRINAMENT LECTOR A LA BIBLIOTECA

Publicat el 6/02/2013 per a l'apartat 1r A, 1r B, 6è, + Pissarra, Projectes

     
 

ELS NENS I NENES DE PRIMER I SISÈ DE PRIMÀRIA VAM FER UNA SORTIDA A LA BIBLIOTECA DE MAÇANET

El passat 11 de desembre, els nens i nenes de 1r i 6è de primària vam anar junts a la biblioteca de Maçanet, portant a terme la 3ª sessió del projecte ”Apadrinament lector”.
Vam fer el camí d’anar i tornar, cada fillol/la acompanyat del seu padrí/na. Un cop allà les bibliotecàries ens van recomanar alguns contes pels nens /es de primer i uns altres, de diferents temàtiques, pels de sisè . Però això sí, no ens van dir el final per despertar en nosaltres la curiositat i que volguéssim saber com acabava el llibre. També ens van explicar com estan organitzats els llibres a la biblioteca i quins eren els adequats a la nostra edat.
Va ser molt divertit i ens vam conèixer millor padrins/es i fillols/es. Moltes gràcies Tània i Cristina per haver-nos atès tant bé.
Amb aquesta activitat s’estableix un vincle afectiu i d’ajut entre nosaltres, alumnes de diferents classes, els que acabem la primària i els que la comencen. I aprenem a treballar cooperativament, a respectar i ajudar altres nens que abans no coneixíem. També ens sentim responsables dels més petits.
Pels nois i noies de 6è és gratificant poder ensenyar els més petits a llegir millor.

Ànnia Macias

I al cap d’uns dies, ja a l’aula, vam elaborar una fitxa bibliogràfica, que consisteix en posar el títol del llibre, l’autor, l’editorial, la data d’edició, el nombre de pàgines i fer un petit dibuix de la portada.

Així de bé vam treballar…


Deixa un comentari