Setmana de la matemàtica 17 al 20 de febrer

Publicat el 11/02/2015 per

     
 

Com cada any la setmana cultural la dediquem a aprofundir sobre un tema monogràfic. Enguany, les matemàtiques.

Aquests dies l’escola es converteix en espais d’experimentació, informació, exposició, comunicació i intercanvi dels diferents aspectes de la matemàtica.

Aquestes activitats són possibles gràcies a l’esforç del professorat, la participació del voluntariat i la col·laboració desinteressada de:

Carme Alemany, mestra¬†especialitzada en l’educaci√≥ de les ci√®ncies i les matem√†tiques a prim√†ria,¬†ex-directora de l’escola p√ļblica “El Roure Gros” durant m√©s de 33 anys.¬†Gimcanes matem√†tiques a E. Infantil i Primer Cicle de Prim√†ria.

Luis Miguel Marroyo, Dr. en Qu√≠mica, membre de la¬†Comissi√≥ de Laboratori¬†de l’escola. Taller per Segon Cicle de Prim√†ria “El n√ļmero d’or al m√≥n que ens envolta”.

Josep Rey,¬†Director del Museu de Matem√†tiques de Catalunya (MMACA),¬†catedr√†tic d’Institut, cofundador del CREAMAT. Autor i creador de la col¬∑lecci√≥ de material matem√†tic de l’Espai¬†“Jocs i Reptes Matem√†tics” a l’entrada de l’escola i xerrada interactiva, el dia 27 de febrer, per Segon Cicle “Nom√©s roden les rodes?”

Mireia Bragulat Bigas, Dra. en Biologia, gestora de la¬†Comissi√≥ de Laboratori¬†de l’escola. Promotora i Guia de l’Espai “Jocs i Reptes Matem√†tics” a l’entrada de l’escola i organitzaci√≥ de les sessions dels matem√†tics convidats.

Agra√Įm a tothom el seu treball i a vosaltres la vostra confian√ßa i participaci√≥ en benefici del desenvolupament i aprenentatge de la nostra mainada.

“PER EDUCAR UN INFANT FA FALTA TOTA LA TRIBU!” ¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†

                                                                                                                                            Pensament africà

 

Us adjuntem la programaci√≥ general d’aquesta setmana amb les activitats comunes de l’escola:

 Programació General

programació general

 

Tamb√© les diferents programacions d’Educaci√≥ Infantil, Primer Cicle ¬†i Segon Cicle de Prim√†ria:

Educació Infantil

educació infantil

 

Primer Cicle de Primària

primer cicle

 

Segon Cicle de Primària

segon cicle

 

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.