SORTIDA A PONTÓS- 5è

Publicat el 30/03/2016 per

     
 

El passat divendres 4 de març vam anar a Pontós, molt a prop de Figueres, a la comarca de l’Alt Empordà. Era una excursió amb tots els meus companys i companyes de classe, també anaven els de quart, i les tutores, Anna Turon, Ana Bardera i Rosa.

Nosaltres, els de cinquè, vam fer activitats sobre l’edat mitjana, i els de quart, sobre la prehistòria. Teníem una monitora que també es deia Rosa, i era molt amable i simpàtica. Primer de tot vam practicar tir amb arc, i va anar bastant bé perquè ningú no li va clavar cap fletxa al seu company. Més tard, vam estar parlant sobre l’escuder, llavors vam fer un joc en el que havíem d’esquivar uns coixins molt grossos. Després de l’activitat dels coixins vam continuar amb un joc d’uns cavalls de joguina i una llança, on s’havia d’encistellar la llança en uns aros. Per aquesta activitat muntàvem a cavall en parelles, va ser molt divertit! I l’últim taller era pintar el teu escut sobre una fusta, ens van quedar uns escuts molt originals!

Finalment, vam dinar tots plegats i vam tenir una bona estona de temps lliure abans que arribés l’autocar per marxar cap a l’escola.

Elsa JimÊnez (5è de primària)

Deixa un comentari

Not Found

Sorry, but you are looking for something that is not here.