TALLER D’ARTS PL√ÄSTIQUES

Publicat el 13/11/2012 per a l'apartat + Pissarra, Tallers expressius

     
 

Observar, fer i pensar són tres accions indispensables en l’ensenyament-aprenentatge de les arts plàstiques. La fusió d’aquests verbs en el  procés de les diferents activitats, propostes o projectes viscuts a l’aula facilita el camí per potenciar la imaginació i la creativitat.

En molts casos, la didàctica de l’educació visual i plàstica es relaciona amb fer, fer representacions que deixen a l’infant la perversa llibertat  d’expressar-se com vulgui o de construir artefactes amb un model visual estereotipat que s’ha de copiar i imitar.

Les imitacions mai no han estat bones, ara bé, el nen o la nena sempre necessita referències, camins per explorar, per poder treballar l’expressió plàstica.

És en aquesta dinàmica que s’organitza l’espai del taller. Partint de les tècniques bàsiques de pintura, ceres i fang per treballar el color, la taca, la  forma i el volum. A l’hora s’intercala l’observació d’imatges fotogràfiques, al natural i la reflexió de la composició artística de l’art per tal d’enriquir les seves pròpies composicions.


Comentaris (2)

 

  1. marta 5è ha dit:

    Que cracks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. J√ļlia ha dit:

    es veritat!

Deixa un comentari