TROBADA PARES I MARES TDAH

Publicat el 7/03/2014 per a l'apartat + Pissarra, AFA, General

     
 

Benvolgudes famílies, socis i no socis, qualsevol persona interessada en el TDAH…

Com ja sabeu des de l’Associació TDAH Catalunya, de la que tots coneixeu de la seva existència i la seva raó de ser, hem engegat recentment la delegació de Girona, amb l’objectiu de poder acostar el recursos a la zona, i que no hàgim de ser sempre les persones que ens haguem d’acostar als recursos.

Aquesta delegació ha anat agafant cos, entitat burocràtica i legal. El següent pas que ens proposem és un treball més de continguts, és a dir, conèixer la realitat de la zona, les necessitats, les mancances, els interessos…, per poder, en la mesura que sigui possible, donar-hi resposta.

És per això que proposem una trobada amb tots vosaltres per tal de poder intercanviar inquietuds, i marcar una línia de treball que estigui d’acord amb el que tots nosaltres necessitem.

Serà una trobada absolutament informal, sense res a veure amb les activitats que des de l’associació portem a terme. Justament l’objectiu d’aquesta trobada és compartir tots junts el que ens agradaria que des de l’associació es pogués cobrir, i com fer-ho.

Per tot això, us emplacem el dissabte 22 de març a les 11 h al Centre Cívic de Santa Eugènia, al C/Santa Eugènia, 146, Girona.

Esperem que pugueu venir, ja que la vostra participació farà més ric el treball de la nostra associació. Pregaríem si poguéssiu confirmar assistència responent a aquest correu infogirona@tdahcatalunya.org, dient el NOM i COGNOMS de les persones que hi assistireu.

L’aparcament a la zona és força complicat, si veniu amb cotxe, podeu aparcar a la zona de l’escola dels Maristes  i podeu acabar d’arribar a peu en 10 minuts.

Rebeu una cordial salutació,

 

Carolina López Pujol

TDAH Catalunya – Delegació Girona

Associació d’afectats pel TDAH i les seves famílies

 


Deixa un comentari